Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Akademik Personelin Yapacağı Döner Sermaye İşleri Hakkında

24/07/2018 10:07:50 - 21/03/2022 10:07:50 - 28664 Okunma

Döner Sermaye İşletmesinin tabii olduğu mevzuat hükümleri gereği, Üniversitemiz öğretim elemanlarının, Kırklareli Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliği'nin 4 üncü maddesinde belirtilen faaliyet alanları çerçevesinde; kamu kurum ve kuruluşları ile gerçek ve tüzel kişilerce, Üniversitemize yapılacak yazılı talepler doğrultusunda, gerçekleştirecek oldukları döner sermaye faaliyeti (proje, kurs, eğitim, seminer, analiz, bilirkişilik, danışmanlık vb.) öncesinde, bağlı bulundukları birim tarafından yapılacak döner sermaye faaliyetinin onaylanması ve Üniversite Yönetim Kurulu’nda görüşülmek üzere Rektörlük Makamına sunulması gerekmektedir. Bu nedenle, yapılacak işlemlerde ortaya çıkabilecek aksaklık ve mağduriyetlerin önlenebilmesi için yukarıda açıklanan hususlara özen gösterilmesi hususu bilgilerinize sunulur.

eködeme

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.